Llegim en Família recomanacions Nadal 2015

Benvolguts pares i mares,

Vos volem informar què aquest curs des de l’APIMA del CEIP de Costa i Llobera continuam treballant amb el programa Llegim en Família, de  FAPA Mallorca:

La lectura és imprescindible per a l’èxit escolar, això ho sabem tots: si els nostres fills llegeixen aniran millor a l’escola. Però,  sabem que podem ajudar-los fàcilment si Llegim en Família? Si a casa hi ha un ambient lector, si ens veuen llegir, si som una família lectora ajudarem a que els nostres fills siguin lectors.

 

Llegir

 

Amb aquestes preguntes i altres iniciatives volem animar-vos aquest curs a llegir, a ajudar els vostres fills. Vos anirem enviant material i organitzant activitats que esperem que trobeu interessants.

Per començar vos adjuntam:

  • Receptes per Llegir en Família: uns senzills consells per gaudir junts de la lectura.
  • Recomanacions de lectures, per franges d’edat: uns pocs suggeriments entre les moltes lectures que podem fer aquest Nadal.

Ens agradaria saber què vos pareix la iniciativa, si heu provat alguna de les “receptes”, què heu llegit aquest Nadal… Enviau-nos les vostres opinions, fotos, suggeriments… al nostre correu electrònic.

APIMA del CEIP Costa i Llobera de Pollença

 

Recomenacions de lectura per infants de 3 a 6 anys

Recomenacions de lectura per infants de 6 a 9 anys

Recomenacions de lectura per infants de 9 a 12 anys

Recomenacions de lectura per infants de més de 12 anys

Deixa un comentari