DIA NACIONAL DE LA NUTRICIÓ

DNN2014

El proper 28 de maig és el Dia Nacional de la Nutrició i enguany està dedicat a tractar i difondre el problema de l’obesitat infantil.

El Col·legi Oficial de Dietistes-Nutricionistes de les Illes Balears-CODNIB (presentació) organitza unes conferències a Palma, Maó i Eivissa sobre l’obesitat infantil i les eines que tenim per tractar-la i prevenir-la. Estan obertes a a tots els interessats en conèixer com educar els nins i nines en hàbits alimentaris i estils de vida saludables.

FAPA Mallorca participam amb una intervenció sobre menjadors escolars, ja que el nostre paper com a famílies i com a APIMA es importantíssim.

Centre Cultural Sa Nostra

28 de maig – 18:30h

La nostra obligació tant a casa com a l’escola es vetllar per una correcta alimentació completa i saludable per els nostres fills i filles, i per això necessitam informació. Ara tenim una gran oportunitat per compartir els dubtes que tenim , sobretot al moment de gestionar un menjador escolar o de supervisar com ho fan des de el centre. És la nostra tasca.

Vos adjuntam l’informe que el CODNIB ha el·laborat sobre menjadors escolarsen el què ens mostra que hi ha molta feina a fer als menjadors escolars.

Deixa un comentari