M’ENCANTA LLEGIR EN FAMíLIA|DIADA DE SANT JORDI 2015

llegimenfamilia_logo1

Aviat arribarà Sant Jordi un any més, i per celebrar-ho les APIMA de les escoles de Pollença i el Moll s’han sumat als actes programats per l’Àrea de Biblioteques i Educació de l’Ajuntament de Pollença, amb l’organització d’un concurs de punts de llibre.

La idea parteix del projecte LLEGIM EN FAMÍLIA, que és un programa que la FAPA MALLORCA proposa a les APIMA, i que té com a objectiu crear un ambient lector dins l’àmbit familiar.

Aquest primer concurs infantil d’elaboració de punts de llibre du precisament el títol

Banner

per la qual cosa l’obra presentada ha d’evocar aquesta idea.

Els infants interessats en participar-hi podran recollir el material amb les bases del concurs a partir de dia 30 de març a les biblioteques municipals de Pollença i del Moll, o bé dilluns dia 30 de març a la taula de l’APIMA de la seva escola (de 8.30 a 9.00 h).

 

L’entrega de l’obra i de les dades degudament emplenades es podrà fer els dies 13 i 14 d’abril a la taula de l’APIMA de cada centre educatiu (de 8.30 a 9.00 h), o bé a les biblioteques municipals de Pollença i del Moll.

Hi pot participar tant l’alumnat d’infantil com el de primària. Es concediran nou premis, un per a cada curs. El veredicte es farà públic en un acte d’entrega de premis que es durà a terme dia 23 d’abril a Can Llobera, i a les pàgines web de cada APIMA. A partir d’aquest dia les obres es podran visitar en una exposició que romandrà oberta al casal de Can Llobera fins dia 8 de maig.

 

Els premis consistiran en vals regal a bescanviar per llibres als establiments municipals adherits al projecte.

 

Amb les nou obres guanyadores es faran nou punts de llibre col·leccionables que es podran anar aconseguint a mesura que es faci ús del servei de préstec de les biblioteques municipal.

BASES DEL CONCURS

Deixa un comentari